null
null
null
null
null

INTERVIEW / TINA

TINA SAKURA BESTLE

Familie: Bor sammen med sin søn Louis på 8 år
Alder: 42 år
Job: Forfatter
Bor: I den gamle del
Sydhavner hvor længe: 2 år

Tina sidder foran sin bugnende bogreol. Hun er forfatter og skriver mest til børn. Bøgerne handler mest om kærlighed – og især om, hvor man går hen, hvis dem, der skal passe på en, ikke giver nok kærlighed.

Tina sidder i sin stue i sin toværelses lejlighed. Det er her ved spisebordet, hun skriver sine bøger. Tina har brug for at se træer og himmel for at blive inspireret til at skrive. Hvis det er svært at komme i gang, så lægger hun computeren væk og skriver i stedet i hånden.

”Det her er det fattige kvarter, men hvis man ikke har noget, så kan man godt være rig alligevel. Man kan være gavmild med sine evner og sin tid.”

Tina har lige selv bygget en shamanistisk tromme. Hun dyrker meget yoga og mediterer foran et lille alter i sin stue. Trommen giver en dyb lyd, som kan bruges f.eks. i forbindelse med yoga.

null

DAGBOG

EN DAG I TINAS LIV

Foto: Tina Sakura Bestle + lidt hjælp fra venner

 

null

AUDIO

TINA FORTÆLLER

om at være en tilflytter til Sydhavnen, og hvordan det er at bo et sted, hvor pengene er små, men hjælpsomheden stor. Tina reflekterer også over det nye Sydhavnen, og hvorfor hun ikke er så vild med at opholde sig der. 

null

BREV

Tina har skrevet et brev til Sydhavnen. Hendes søn, Louis, var med til at skrive det.